Astral Star

Spiritualitás és Tudomány

Szakrális Geometria és Fényrezonancia

Az Univerzum Építőelemei a Test-Lélek-Szellem Harmóniájáért

Gyógyulásod kulcsa...

A Light Mandalas eszközei és az azokkal történő segítői munkát küldetésemnek tekintem. A cég alapítói és maguk az eszközök is – miáltal magasabb tudatosságot közvetítenek – mind azon fénymandalának tagjai, akikhez lelkem szintjén én is tartozom. Kapcsolataink az új világ elvein alapulnak, a versengés helyett, egymás szerető támogatásáról.

Ugyanígy, Kedves Érdeklődő, ha ellátogatsz hozzám, enegetikailag harmonizáló kezeléseim bármlyikére, mindent megteszek, hogy Te is ezekhez a magasabb minőségű enegiákhoz tudjál kapcsolódni, amennyiben nyitott vagy rá. Szem előtt tartom a szabad akarat jogát, és törekszem egy együttérzéssel és gondoskodással teli közeg kialakítására, mely elengedhetetlen lelki sebeink gyógyulásához. Fontos azonban tudnod, hogy a gyógyulásod kulcsa a te kezedben van! Én abban tudok segíteni, a különféle eszközök alkalmazásával, hogy veled együttműködve, közösen eltávolítjuk az útjában álló akadályokat. Te is kellesz hozzá, vállalnod kell a saját felelősséged, és meg kell tenned a szükséges lépéseket. Képzeld ez úgy el, mint amikor valaki elesik és a padlóra kerül. Én segíthetek neki talpra állni, de újra elindulni és járni, már az ő feladata.

Eredet

A Light Mandala eszközöket a Sárkány Kapu fejlesztette ki, amely a közismertebb Fehér Sárkány Társaság testvér szervezete. Ez a színfalak mögött tevékenykedő csoport, a fejlett technológiákra és a spirituális felszabadulásra helyezi a Föld bolygón a hangsúlyt.

A Sárkány Kapu kezdetben kifejlesztette a Mandala Gömb Lézer Rendszert – amely az Astral Star elődjének, korábbi változatának tekinthető. Majd felvette a kapcsolatot a Főnix Csoporttal – amely egy magasan képzett kis csapat, akik elkötelezték magukat amellett, hogy fejlett gyógyító technológiákat adjanak át az emberiségnek -, hogy segítsenek elterjeszteni ezeket a technológiákat az emberek között.

Ennek a lézertechnológiának az egyik legbámulatosabb tulajdonsága, hogy ez a legerősebb eszköz a bolygón, amely segít az éteri implantátumok oldásában. Ez az eszköz áll legközelebb a Plejádi Kamra technológiához, amihez jelenleg a bolygó felszínén hozzájuthatunk.

Máig folyamatosan folynak a fejlesztések, aminek köszönhetően az Astral Star mellett, számos egyéb professzionális és személyes használatra ajánlott eszközt is az emberiség szolgálatára bocsátottak. Napjainkban egyre nagyobb teret nyernek a magasan fejlett technológiák a hagyományos terápiákkal szemben, hiszen ezek az eszközök gyors és hatékony megoldást jelenthetnek Felemelkedési folyamataink elősegítésében, hogy minél könnyebbé tegyék számunkra a közelgő, magasabb rezgésű Új Világkorszak felé vezető utat. Az Astral Starhoz nagyon hasonló technológiákat használtak már Atlantiszon, és használnak számos különböző Csillagnemzetségben szerte a galaxisokban.

Bemutatkozás

Ebben az életben Takács Anikó néven inkarnálódtam a bolygóra. Gyerek éveimet Székesfehérváron töltöttem, ami teljes boldogságban telt el. Egészen tinédzser koromig rózsaszín buborékban éltem, egységben mindennel és mindenkivel. Így visszagondolva, mintha én lettem volna az Univerzum közepe. Ezt természetesen aztán, bizonyos élethelyzetek hatására, felváltotta egy árnyékosabb időszak. Mivel szeretek mindent a pozitív oldaláról nézni. Levegő jegyűként amúgy is mindent sokszor könnyedebben élek meg, mint mások. Emiatt életem árnyékosabb szakaszaira is jó szívvel tekintek vissza. 

Hálás vagyok az égieknek mindazon leckéért, amit kaptam, és az erőért, valamint az inspirációért, amivel minden helyzeten átsegítettek engem.

Mit nyújthatnak számodra ezek az eszközök és a kezelések?

A Light Mandalas Astral Star, napjaink egyik legfejlettebb kvantum technológiája, amely a lézer által kibocsátott pulzáló fényfrenvenciái segítségével olyan koherens tudatállapotot idéz elő, ami lehetővé teszi a test-lélek-szellem számára, hogy természetes módon gyógyítsa meg önmagát és megtisztuljon bármilyen asztrális/éteri kapcsolódástól. Magasan fejlett tudományos ismeretek és ősi spirituális tudás ötvözésével készült, melyeket ez idáig elhallgattak, vagy teljesen elrejtettek a nyilvánosság elől.

A kezelés során az eszköz, rezgések, geometriai mintázatok, alkímiai szimbólumok, kristályok, színek kombinációjával multidimenzionális szinten fejti ki hatását, lehetővé téve ezáltal teljes lényünk harmonizálását, a számunkra láthatatlan síkokon is.

 

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kezeléseknek?

Segítséget nyújt a mindennapi stressz, a traumák, félelmek, konfliktusok vagy akár a fizikai problémák helyreállításában, biztosítva ezáltal az öröm, boldogság, nyugalom, béke, és az önmagunkkal való újrakapcsolódás lehetőségeinek aktiválását. Feltárja az élet értelmét.

Neked nincs más dolgod, mint kényelmesen elhelyezkedni és befogadni az Isteni Fény frekvenciákat! Nincs szükség hosszan tartó beszélgetős, vagy egyéb időigényes terápiákra. Sok esetben, akár már egy-két kezelés is elegendő lehet ahhoz, hogy pozitív hatással legyünk problémáinkra, vagy feloldjuk különböző életterületeink elakadásait, és kiegyensúlyozott érzelmi, mentális és pszicho-spirituális állapotot teremtsünk. Az eszköz skaláris technológiájának köszönhetően, a kezelés történhet személyesen, vagy akár távban is.

Miért nem élsz már most kiteljesedett életet?

Miért nem élsz már most kiteljesedett életet?

Talán Te is tapasztaltad, hogy vannak élethelyzetek, amelyekből egyszerűen a legnagyobb erőfeszítéseid ellenére sem sikerül továbblépned. Sokféle terápiát kipróbáltál már, meditálsz és vizualizálsz, de sehogy sem akar megérkezni az áttörés, ami elhozná számodra a vágyott változást.

Hogy miért van mindez így?

Mert ahhoz, hogy igazi változást érj el, a probléma gyökerét kell kezelni.

Az Univerzumban mindent az energia éltet, és minden mindennel összekapcsolódik. Minden élőlény, így mi magunk is ennek a mindent átszövő energiahálózatnak a részét képezzük. Az atomoktól a galaxisokon át, az Univerzumig, mindent körülvesz egy elektromágneses tér, az energiaáramlásnak egy univerzális mintázata, amelyet tórusz mezőnek hívunk. Ez a mező köt össze bennünket is a Mindenséggel, ami eredendően tökéletes. A Földi létben azonban ez az energiamező nagyon érzékenyen reagál minden külső és belső negatív hatásra, aminek eredményeként különféle fizikai és mentális betegségeket tapasztalhatunk, és valójában ennek köszönhetjük életünk és valóságunk minden negatív aspektusát.

Akkor mit tegyél?

Szabadítsd meg energiarendszered a különféle korlátozó érzelmi blokkoktól, sérülésektől, diszharmonikus állapotoktól, kapcsolódj a Forrás Energiájához és hangolódj magasabb, Isteni Frekvenciára.

Az ember szervezete és bioinformációs mezője egy kifinomult rendszer. A benne keletkezett energia blokkok, sérülések, torzult információk mindent összezavarnak, és megakadályozzák, hogy összhangba kerülj Igaz Önvalóddal és olyan életet élj, amilyenre szívedből vágysz.

Éld azt, AKI VAGY!

De mégis hogyan?

Az Astral Star kezelés során segítünk Neked feltárni azokat a problémákat, elhangolódásokat, amik pillanatnyilag az útjában állnak, hogy boldog, egészséges, kiteljesedett életet élhess. A speciálisan erre a célra kifejlesztett szkennelő néhány perc alatt begyűjti energiarendszered azon információit, amelyek nincsenek összhangban Isteni Éneddel, legyen szó akár egy egyszerű ételallergiáról vagy éppen a tudatalattid legmélyén eltemetett generációs vagy előző-, ez életbeli traumáidról.

Ezután Neked már csak fogadnod kell az Astral Star által összeállított fényfrekvenciákat, amelyek – miközben Te behunyt szemmel relaxálsz – semlegesítik és helyreállítják azokat. Te pedig egy harmonikusabb, koherensebb állapotban távozhatsz tőlünk.

Ez valóban ennyire egyszerű?

Részedről igen! A technológia azonban ennél jóval bonyolultabb.

Az Astral Star az Univerzum építőelemeinek (fény, geometriai formák, szakrális geometria, hullámok, rezgések), kristályok és gyógyító frekvenciákat hordozó szimbólumok alkalmazásával magasabb rezgés- és tudatszintre emel, és elősegíti számodra a valódi EGÉSZ-ség megtapasztalásának lehetőségét. Az Astral Star a felemelkedési folyamatodat támogatja.

Geometriai alakzatokat alkotó fény- és fotonmezőket bocsát ki. A fénymezők geometriai/szakrális geometriai alakzatai kristályok segítségével olyan fraktálmezőt, holografikus mezőt, egyfajta multiharmonikus mezőt hoznak létre, amely több oktávnyi fényt tartalmaz. Ezen oktávok mindegyike a létezés meghatározott aspektusát célozhatja meg azáltal, hogy áthalad a különböző energiaközpontjaidon, aura meződön, meridiánjaidon, kölcsönhatásba lép velük, majd létrehozza energiarendszeredben a pozitív változást.

Skaláris technológiájának köszönhetően áthidalja a tér és az idő korlátait, nullponti mezőt hoz létre, amely harmonikus egyensúlyi állapotokat és kiegyenlítettséget biztosít, lehetővé téve ezáltal más dimenziók információinak hozzáférhetőségét és az öngyógyító folyamataid beindítását. Ez az a mező a tudatos és a tudatalatti, a látható és a láthatatlan között, ahol a csodák történnek.

Teremts Egyensúlyt!

A Light Mandalas Astral Star, a mandala könyvtárak (foton rezonancia könyvtárak) óriási gyűjteményét tartalmazza. A nemzetközi kutatócsoport által előre összeállított programok, valamint az egyénre szabott listák mellett, egymásra épülő kezelés sorozattal is kényeztethetjük lényünket. Íme néhány példa a könyvtárban található fényrezonancia kódokból:

Használd ki a Távkezelésben rejlő támogatást!

Vannak olyan esetek, amikor az ember nem tud személyesen részt venni a kezelésen, különféle korlátozó tényezők miatt, vagy éppen azért mert máshol kell helyt állnia. Ezekben az esetekben is segítségedre lehetek, az eszköz skaláris technológiája ugyanis lehetővé teszi a távkezelést is számunkra. Előzetes telefonos konzultációt követően, személyre szabottan készül el az adott problémádat, helyzetedet megcélzó program összeállítása, de akár választhatsz az alábbiakban felsorolt előre kifejlesztett protokollok listájából is. A kezeléshez fotóra van szükségem rólad, tőled pedig annyit kérek, hogy a megbeszélt időpontban szánj időt a pihenésre és a harmonizáló energiák befogadására. Vagy amennyiben vizsga vagy egyéb stresszt jelentő helyzetekben szeretnéd alkalmazni a távkezelés adta pozitív energiák harmonizáló, támogató, védelmező hatását, szándékodat előzetesen kinyilvánítva kérheted azok integrációját.

Protokollok listája:

Kényeztesd Tested-Lelked-Elméd a Light Mandala Astral Star Fényfrekvenciáival, hogy...

Árak

Személyes kezelés időtartama: 90 perc

Ára: 15.000 Ft

5+1 alkalmas bérlet: 75.000 Ft

Távkezelés időtartama: 60 perc

Ára: 6.000 Ft