Érzelmi stresszoldás

One Brain – 3 in 1 Concept Eszközökkel

Mi is maga a One Brain?

One Brain (Egységes Agy) módszer a stressz kezelésének és a lelki egészség fenntartásának egyedülálló módja, a holisztikus gyógyítás, a neurológiai tudomány, és a test energiái mozgósításának ötvözete.

Biofeedback izomteszt alkalmazásával feltérképezi, majd széles eszköztárával feloldja a blokkokat, a múlt traumáit. Segítségével képessé válunk az öröm megélésére.

Választásainkkal azt a jövőt építjük, amelyre valóban vágyunk. A One Brain felszabadítja a gátolt tudatosságot, oldja az energetikai blokkokat, melyek oldódása hozzásegít minket az optimális döntésekhez.

one-brain-foto-02

Milyen problémákra ad megoldást?

Bizonyítottan eredményes a stressz okozta problémák széles skálájánál, mint például…

Amint fel tudjuk oldani a múlt traumáit és erősíteni az örömöket, választásainkkal azt a jövőt építjük, amelyet valóban akarunk. A kineziológia egyszerűnek tűnő, mégis mélyreható módszere segítségével felszabadulhatunk a múlt fájdalmainak nyomasztó hatása alól.

Bemutatkozás

Gyermekkorom óta nagyon vonzott a pszichológia, és mindig is szerettem a környezetben élők lelke mélységeinek rejtelmeiben elmerülni, és feltárni a különféle viselkedési minták mögött meghúzódó érzelmi hátteret. 

Természetemből fakadóan küldetésemnek tekintem, hogy segítsek másoknak felfedezni azokat a lelki okokat, amelyek szenvedést okoznak az életünkben, befolyásolják mindennapjainkat, és megakadályozzák, hogy az álmainkat éljük. 

A pszichológia helyett végül a kineziológia egyik ágával, a One Brainnel kerültem kapcsolatba, amelynek legfőbb célja, a problémás élethelyzeteink gyökérokát jelentő érzelmi stressz feltárása és könnyed oldása. 

E technika alapjául ugyanazon ősi keleti tudás szolgált, ami a Light Mandalas fejlett kvantum technológiájával végezett kezeléseinknek is. Ezért ezek az eszközök kimondottan jól kombinálhatóak bizonyos konkrét esetekben. Támogatják és kiegészíthetik egymást a hatékonyabb probléma megoldás tekintetében.

one-brain-foto-01

Hogyan működik a One Brain módszer?

A One Brain név az agy működésének azon az elméletén alapul, miszerint a bal és jobb agyfélteke életünk különböző területeit irányítja. Amikor érzelmi stressz hatás ér bennünket, az agy nem tudja teljes kapacitását kihasználni és a bal agyfélteke pánik üzemmódra kapcsol. Ez a hétköznapi nyelvezetben „Üss vagy Fuss” reakció néven ismert. 

Ha az érzelmi stressz állapotából kiszabadulunk, képesek leszünk újra nyugodtan és hatékonyan működni, mivel a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása egyaránt rendelkezésünkre áll.

A One Brain technikája a probléma megállapításából, annak korrekciójából és utólagos feladatokból áll. 

Első lépésként meghatározzuk az érzelmi stresszt és a negatív gondolati beidegződéseket, amik meggátolnak minket abban, hogy képességeinket teljes mértékben kihasználjuk. A korrekciót számtalan oldási technika széles skálájából választjuk ki. Ezután, ha szükséges, további gyakorlatok végzésére kérjük a klienst, mintegy házi feladatként. Mindezt izomtesztelés segítségével végezzük.

Árak

Kezelés időtartama: 120 perc