Light Mandalas eszközök

Fedezd Fel Az Innovatív Techno-Sámán Eszközöket a Testi-Lelki-Szellemi Harmóniáért és Egyensúlyért

Mi is az a Light Mandalas?

A Light Mandalas, napjaink egyik legfejlettebb kvantum technológiája, amely segít olyan koherens tudatállapotot előidézni, amely lehetővé teszi a test-lélek-szellem számára, hogy természetes módon gyógyíthassa meg önmagát és tisztulhasson meg bármilyen asztrális/éteri kapcsolódástól. 

Eszközeink olyan magasan fejlett tudományos ismeretek és ősi tudás ötvözésével készültek, melyeket elhallgattak, vagy teljesen elrejtettek a nyilvánosság elől. 

Az eszközök egyesítik a szakrális geometria, a magas frekvenciájú lézerfény és a kristályok használatát, melyek mindegyike támogatóan hat teljes lényünkre. Az eszközök használatának célja a test energetikai és információs mezejének harmonizálása, a gyengébb aspektusok táplálása és erősítése, valamint a blokkolt vagy diszharmonikus részeinek helyreállítása által.

Jelenleg ezek a legerősebb eszközök az éteri implantátumok hatásának enyhítésére, valamint ezek állnak hatásukban legközelebb a Plejádi Fénykamra technológiához.

A Light Mandalas Eredete

A Light Mandalas eszközök kifejlesztését a Sárkány Kapu végzi, amely egy, a színfalak mögött tevékenykedő titkos társaság. Ez a csoport Atlantisz bukása óta felelős a tiszta ősi tudás megőrzéséért, napjainkban pedig elkötelezték magukat, hogy tudásuk felhasználásával, fejlett egészségmegőrző technológiákat bocsássanak az emberiség szolgálatába.

Legfőbb céljuk, a tudomány és a spiritualitás újraegyesítése, olyan kvantum technológiai eszközök létrehozása által, melyek lehetővé teszik, hogy természetes módon állítsuk vissza szervezetünk egyensúlyát, magasabb életminőséget és multi-dimenzionális jóllétet tapasztalva meg ezáltal. Munkájukat tudósokból és sámánokból álló nemzetközi csapat támogatja, amely élen jár a Fény Táplálék, a Fotobiotika, a Szakrális Geometria, valamint a Kristályok kutatásának és tanulmányozásának területén.

Mandala Breeze

A Mandala Breeze mágneses mezők, fények és rezgések segítségével gondoskodik a mindennapi megújulásról, összehangol a szervezet ritmusával, hogy egyensúlyt teremtsen. A kvantum és bifiláris tekercsek hatékonyan növelik az energiaszintet, mely a tablet alkalmazáson keresztül testreszabható. Az egyszerű, egygombos, 6 órán át tartó használat révén könnyedén középpontjába kerülhet és megújulhat, bárhová viszi is magával az eszközt.

Funkciói:

7 Chakra Activator

Rendkívül hatékony és könnyen alkalmazható eszköz, amely mágneses frekvenciamező, fények és hangok egyedülálló kombinációjának felhasználásával szabályozza az adott területek szerkezetét, és normalizálja az egyén általános energiaszintjét, érzelmi állapotát. Mindamellett a 7 Chakra Activator 10-15 perc alatt megtisztítja az ivóvizet és eltávolítja belőle az összes negatív energiát és emléket.

Funkciói:

Mandala Violet Shield

A 180 nm-es UV-C fény olyan fertőtlenítő eszköz, amely természetes módon ózont termel. Az alkalmazások széles skálájához pulzáló frekvenciákat kínál az 1Hz és 40MHz közötti tartományban. A készülék alkalmas az Aura sérüléseinek helyreállítására és energetikai védelemre. A Violet Shield kifejezetten azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy biztosítsa a szükséges pszichikai védelmet és gyógyulást akár a segítői körben tevékenykedők számára is. Elvágja az energetikai kötelékeket, megtisztítja az aurát és eltávolítja az alacsony rezgésű, negatív energiákat. Kiváló támogatást nyújthat érzelmi traumák, pánikbetegségek kezelése esetén.

Mandala Rezonator

Univerzális szélessávú harmonizáló modulátor. A fényspektrum 3 frekvenciája, valamint hang-, mágneses és plazmamező kombinációja által, a természetre jellemző elektromágneses mezőt hoz létre, amely ellensúlyozza a WiFi és az 5G jelek káros hatásait, biztosítva ezáltal a nyugodt és pihentető környezetet akár otthon, akár a munkahelyen.

A Mandala Rezonator javítja a szellemi, mentális és fizikai egészséget, erősíti a hipnózist és segít ellenállni a fertőzéseknek.

A plazma- és kvantummezők gyógyító frekvenciái áthatják az auramezőt, átprogramozzák az idegrendszert, a test és a lélek közötti összhang, valamint a tökéletes nyugalom állapotának elérése érdekében.

A fotobiotikus fény táplálja a sejteket és a szerveket.

Kiválóan alkalmas PTSD és depresszió esetén.

A Gizai Piramissal azonos alakzatnak köszönhetően, egyedülálló rendszert működtet, amely energiát szállít egyik dimenzióból a másikba, egy magasabb szintű energiapajzsot biztosítva ezáltal a térben.

Mandala Wand

Hatékony high-tech pulzáló hideglézer-terápiás eszköz, lézerfények, kristályok, skalárhullám antenna, valamint Tesla-féle bifiláris tekercs ötvözésével.
Hordozható készülék, kifejezetten a szervezet célzott támogatására. 

Alkalmas csakrakezelésre, speicális meridián terápiákra, valamint a fizikai és érzelmi test és a tudatos elme hatékony áthangolására, megújítására és kiegyensúlyozására, többek között az alábbi frekvencia könyvtárak felhasználásával: DNS helyreállítás, sejtek megfiatalítása, szervek egyensúlya, csakrák, homeopátia, vitaminok, aminosavak, elemek stb.

Bio Matrix Scan

Valós idejű energetikai analízis

A Bio Matrix Scan (BMS) az emberi test funkcionális állapotának alapos vizsgálatára szolgál, valamint a terápia hatékonyságának értékelésére és nyomonkövetésére szolgál. Valós idejű energiamonitorozást biztosít különböző szempontok alapján.

Mandala Dynamic Scan

Tablet-alapú biorezonanciás eszköz, amely kiértékeli a felhasználó biomátrix mezője és a rezonáns jelek közötti eltérést a legjobb gyógymódok, olajok, esszenciák, kristályok azonosítása érdekében, és felismeri a problémákat, allergéneket, toxinokat és a szervezet válaszreakcióit.

A test-lélek-szellem átfogó szkennelése, az automatikusan létrehozott, személyre szabott terápiás programok meghatározására. Minden Light Mandala készülékkel együtt alkalmazható, a szervezetet számára legmegfelelőbb protokollok összeállítására.

Mandala Light Alchemy Pulsar

A Mandala Light Alchemy egy 16 millió színű szilárdtest fényforrás, amely úgy van programozva, hogy újraalkotja az elemek, nyomelemek és homeopátiás sejtsók könyvtárainak színképi rezonanciáit, és az egyes elemek pontos színeit bocsátja ki. Színterápiás rendszer, a szervezet a színeknek való kitettség révén jut hozzá a számára szükséges színekhez.

A szín- és fényterápia, hatékony eszközként működhet az agy biokémiájának stimulálására a vizuális rendszeren, illetve a retina-hypothalamus agyi kapcsolatán keresztül.

A táplálék kvantumszinten különböző fényfrekvenciákból áll. Ezeket a test azon területeire juttatjuk el, ahol azok megfelelő működéséhez  ezekre  a bizonyos frekvenciákra szükség van. Az emberi szervezetben a fényspektrum bizonyos részeinek hiánya (pl. helytelen táplálkozás) egészségkárosodáshoz vezethet. A hiányzó színek bevitelével a szükséges energia/fény frekvenciák pótolhatóak, és ezáltal javul az egészségi állapot.

A hangot fényfrekvenciákká alakítja át. Az eszköz alkalmas audio felvétel lejátszására. Az Alchemy Pulsar a hangfrekvenciáknak megfelelően pulzálja a fényt, és egyidejűleg hoz létre fény- és hangrezonanciát.

Mandala Astarl Star

Minden anyag a fény mintázatokba sűrűsödése.

A Mandala Astral Star az egyik legerősebb professzionális eszköz.

Pozitív, magas frekvenciájú energiát továbbít a kristályokon keresztül, fraktálmezők létrehozásával, hogy az egyén a rezgések révén magához tudja venni azokat. Az általa generált 3D-s holografikus fotonmező segítségével képes multi-dimenzionális szinteken információt juttatni az energetikai rendszerünkbe.

Személyre szabott környezeti légkört alakít ki, amely befolyásolja a hangulatot és magasabb tudatállapotba emel, az agyhullámok és a biomező bevonásával. 

Napjaink egyik legfejlettebb kvantum technológiája, ami segít koherens (samadhi) tudatállapotot létrehozni, amely lehetővé teszi a test-lélek-szellem számára, hogy természetes módon meggyógyíthassa önmagát és megtisztulhasson bármilyen asztrális/éteri kapcsolódástól.

A geometrikus mandala mezők pontos információs rezgéseket biztosítanak, kölcsönhatásba lépnek az ember energetikai meridián csomópontjain és információs mezőin keresztül, ez pedig harmonikus mentális, érzelmi és pszicho-spirituális állapotokat eredményez.

A Mandala Astral Star javítja a terek légkörét, ami jobb hangulatot és energetikai hatást eredményez; relaxációs és wellness stúdiókban, egészségmegőrző helyeken és személyes meditációs terekben is egyaránt alkalmazható.

Mandala VN Star

Mandala VN Starral közvetlen kapcsolatba lép az auramező spektrumának mind a magasabb, mind az alacsonyabb régióival. A közeli infravörös tartományban dolgozik, a látható vörös alatt, ahol a test hőjelei találhatóak, valamint az ibolyában, a látható fény legmagasabb rezgési tartományában, ahol az első auramező kezdődik. Harmonizálja és helyreállítja a sűrű test egyensúlyát.

Beépített foton skalárhullám generátor – Energia információ átvitel (EIT)
A skalárhullám-generátor által kibocsátott foton azonnal átalakul négydimenziós térré. 

A folyamat során segít az embereknek a fotonok gyors és hatékony felvételében.