Orynoco

Fedezd Fel az Orynoco Életerő Quantum Technológiát A Teljességért

Az Orynoco Eredete

Az ORYNOCO projekt több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező szakértők, valamint számos önkéntes tesztelő és egyéb szakértelemmel rendelkező partner bevonásával jött létre. A sussex-i székhelyű csapat célja és víziója, hogy az élet láthatatlan és végtelen erőinek megismerésével olyan termékeket kísérletezzen és fejlesszen ki, melyek támogatják a mindennapi életet, a tudatosságot, a teljességet.

Csapatuk olyan új, nyílt forráskódú technológiákat kutat és fejleszt, amelyek olyan életerő-energiainformációs mezőket állítanak elő, amik a legtöbb élő rendszer számára könnyen befogadhatóak. Ezen nyílt forráskódú információk felhasználásával saját Tranzíciós Állapot Elemeket (TSE) hoztak létre. A TSE-k nagymértékben segítik az egyensúly megteremtését számos helyzetben, ezáltal lehetővé téve az optimális működést, ami hozzájárul a megújulás és a revitalizáció természetes folyamataihoz.

A különböző nyílt forráskódú technológiák felhasználásával, valamint a Tranzíciós Állapot Elemekre (TSE), a plazmatudományra, az életerő energiára és a szubtilis energia tudományokra összpontosítva jött létre a teljesség támogatásának egy meglehetősen egyedi útja.

Quantum Loop

A Quantum Loop a kvantum mezőn belül dolgozik, fokozott életerő és életenergia hatásokat és előnyöket eredményezve ezáltal. Ezen előnyök közé tartoznak a kínzó fájdalmak és panaszok enyhítésének lehetőségei, fokozott álmok és látomások, érzelmek könnyedebb elengedése, oldása, valamint az energetikai kiegyensúlyozás. Használója gyorsabban kerül ellazult állapotba, így meditáció során sokkal mélyebb és kiterjedtebb megélései lehetnek, valamint jelentősen pihentetőbb, mélyebb alvást tapasztalhat. Az eszköz ezenkívül az ivóvíz gyors feltöltésének egyszerű módját is biztosítja. A Quantum Loopunk rendkívül népszerű a jóga rajongók és tanáraik körében. Állításuk szerint fokozza és javítja a jógaórák hatékonyságát. 

 

TRANZÍCIÓS ÁLLAPOT ELEMEK

A Tranzíciós Állapot Elemek (TSE) segítenek helyreállítani és fenntartani az egyensúly, a homeosztázis, a vitalitás, a teljesség, a megújulás, a tisztaság és a spiritualitás állapotát. A TSE a pozitív szándékkal együttműködve fejti ki hatását a kvantummezőn keresztül. Mindez úgy válik lehetségessé, hogy TSE-ink olyan alkímiát jelentenek, amely a jótékony életerő energia információs mezőit könnyen elérhetővé teszi. Ezek a vibráló mezők aztán segítenek Önnek javítani, kiegyensúlyozni, információval ellátni, vitalizálni, megújítani és megerősíteni a testében, életterében, ételeiben, háziállataiban, növényeiben és még sok másban természetesen előforduló jótékony finom energiákat. biztosítva ezáltal a térben.

A TSE előnyeinek megtapasztalásához csak töltse fel a vizet vagy az ételeket, és energetizálja lakó- és munkaterületeit, valamint juttasson fényt közvetlenül a testébe, segítsen szeretett háziállatain felemelő és támogató energiával, és permetezze a tiszta folyékony fény vibráló erejét a növényeire. Szervezete, környezete és lelke egyaránt részesülhet az előnyökből, és nagyon hálás lesz érte! Használja az alábbi rövid útmutatót, amely segít kiválasztani a megfelelő TSE típusokat (a fényképeken látható kupakok színei megegyeznek az alábbiakban szereplő színekkel), vagy vásároljon mind a hat típusból álló készletet.

ÉLETERŐ ENERGIA MEDÁLOK

A medál magja egy Tranzíciós Állapot Elem (TSE), amely több nanoréteggel rendelkezik, melyek viselője energiamezőivel kapcsolódnak össze, hogy újra egyensúlyba hozzák azokat. A TSE egyfajta hídként működik a fizikai és a nem-fizikai birodalmak között, hogy segítsen ezeket az életerő energiákat és információkat könnyebben elérhetővé tenni viselője számára. A hatások fokozódnak, ha viselőjük tudatosan együttműködik a folyamattal, szándékait és figyelmét a folyamatra összpontosítva.

Az Egyesült Királyságban egyedileg kézzel készített medálok mindegyike egyedülálló és gyönyörű. Az alkimista készségekkel rendelkező brit kézműves mesterünk olyan különböző üveg medálokat készített, melyek a teremtés folyamatának egészével összhangban állnak. Egy vagy több Tranzíciós Állapot Elemet (TSE) használunk a létrehozásukhoz.

Egyedi medálok állnak rendelkezésre számos különböző változatban, gyönyörű természetes 48 cm-es egyiptomi bőr zsinórral, sterling ezüst kapoccsal, vagy egyszerű 56 cm-es fekete pamut zsinórral. Az egyiptomi zsinórokat egy kis családi műhelyben készítik a kairói Nagy Piramis lábánál.

Orynoco Testápoló Krém

Az ORYNOCO testápoló krém természetes shea vajjal, jojobával, aloe verával és vitaminokkal, köztük E-vitaminnal segít táplálni az arc és a test bőrét. Erőteljes alkímiája jótékony életerő energiamezőt is sugároz. Mindez annak köszönhető, hogy magasan képzett alkimistáink az öt legjobb alkímiai termékünkkel keverik össze, azokkal, amelyeket Tranzíciós Állapot Elemeknek (Transition State Elements, TSE) nevezünk. Ezek a TSE-k energiahidat képeznek a szubtilis valóság magasabb állapotai és a mi kézzelfogható fizikai valóságunk között. Testápoló krémünk tehát sokkal több, mint egy kiváló minőségű természetes bőrápoló krém. Képes arra is, hogy egyszerre több szinten támogassa az Ön vitalitását, jóllétét, megújulását és regenerálódását.

EGÉSZSÉG TÁMOGATÓ EGYSÉG

Minden WSU V4 torony erősen dinamikus, áramló gravitációs mágneses mezőt bocsát ki. Hasonlóan egy élő szervezethez, ezek folyékonyak, rugalmasak, önszabályozók és intelligensek. Ezek a mezők egy teret vagy portált nyitnak meg az energiameződben, megkönnyítve ezáltal a mindenütt jelen lévő Életenergia-potenciálok tiszta formájának elérését, amelyek az univerzumban megtalálhatók. Egy erősebb rezonancia mező ezzel az Forrás energiával segít a testednek és lényednek harmonizálni és újra egyensúlyba kerülni, ahogy egyre mélyebben kapcsolódsz belső igazságodhoz, a homeosztázishoz és az isteni bölcsességhez. Rendszered lehetőséget kap arra, hogy minden stresszfaktor korrigálva legyen, amely az alacsony energiaszinthez és különféle torzult fizikai, mentális és érzelmi állapotokhoz vezethet. Kezelés közben az Egység támogatja a teljesség állapotának elérését és elősegíti a tudatos megértést.

A WSU V4 a Tranzíciós Állapot Elemek (TSE) gyűjteményét tartalmazza, amely kifejezetten az információ minden szintjéhez való hozzáférésre lett kifejlesztve, beleértve a lelkedet is. A kezelések egyediek, mivel a lelkeden keresztül rád, mint egyénre szabottak. Mindig azokhoz az információkhoz kapsz hozzáférést, amikre valójában szükséged van.  Ez az egyénre szabott, lélekre szabott interakció tökéletes élményt eredményez, függetlenül attól, hogy még csak most kezded a spirituális utadat, vagy már haladó vagy.

Hozzáférésedet ehhez a tiszta Életerő Energiához saját lélek-szintű magasabb intelligenciád irányítja, amely hozzáféréssel rendelkezik minden olyan univerzális információs térhez, amelyre biomeződnek valaha is szüksége lehet öngyógyításhoz. Ennek eredményeként egy dinamikus interakció által valósul meg a lélek teljes kiegyensúlyozása és újraegyesítése.

Jogi Nyilatkozat

A termékek értékelései, a termékeinket használó személy(ek) tapasztalatait tükrözik. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, és előfordulhat, hogy az itt bemutatott hatások nem azonosak az általad elvárt eredményekkel. A véleményt megfogalmazó személy(ek) termékünk/termékeink értékeléséért pénzbeli kompenzációban részesült(ek). Az amerikai FDA, az Egyesült királyságbeli MHRA és az EU EMA nem vizsgálta és minősítette a termékeket és a róluk tett kijelentéseinket. A termékek nem hivatottak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Kérjük, bármely termék használata előtt konzultáljon orvosával.