Röviden az Astral Star kezelésről – Pszicho Spirituális Integráció (PSI)

Miről szól a cikk? Az ezoterikus és spirituális tanítók már régóta tudják, hogy a testünk programozható a nyelv, a szavak és a gondolatok által.

Az ezoterikus és spirituális tanítók már régóta tudják, hogy a testünk programozható a nyelv, a szavak és a gondolatok által. Ezt most már tudományosan is bizonyították és megmagyarázták. Természetesen a frekvenciának helyesnek kell lennie. És ez az oka annak, hogy nem mindenki egyformán sikeres, vagy nem mindig képes mindenki ugyanolyan erővel véghezvinni bizonyos dolgokat. Minden egyes embernek a belső folyamatain és az érettségén kell dolgoznia ahhoz, hogy tudatos kommunikációt tudjon kialakítani a DNS-sel.

Az élő DNS-anyag (az élő szövetben, nem in vitro) minden esetben reagál a nyelvileg modulált lézersugarakra, sőt még a rádióhullámokra is, ha a megfelelő frekvenciákat használják.

Ez pedig végérvényesen és tudományosan is megmagyarázza, hogy a megerősítések, az autogén tréning, a hipnózis és hasonlók miért lehetnek olyan erős hatással az emberekre és a testükre. Teljesen normális és természetes, hogy DNS-ünk reagál a nyelvre. De minél fejlettebb az egyén tudata, annál kevésbé van szükség bármilyen eszközre!

Amíg azonban el nem érjük a megfelelő fejlettségi szintet, nagy segítségünkre lehetnek a különféle fejlett technológiák. PSI programunk segítségével mi is könnyedén kommunikálhatunk DNS-ünkkel.

Ha érdekel, hogyan tudnád egy egyszerű módszer segítségével tested és elméd negatív programjait átírni, látogass el hozzánk!

Bejelentkezés Astral Star kezelésre-Pszicho Spirituális Integráció (PSI): kattints ide