Violet Shield - Ibolya Védelmi Pajzs

Tisztítás – Védelem – Harmonizáció

Kinek ajánlott a Violet Shield?

A Light Mandalas Violet Shield Protokoll a fel nem dolgozott traumák feloldására, elengedésére, pánikrohamok megszüntetésére és az ehhez hasonló problémákra lett kifejlesztve.

Mindemellet pedig nagyon hasznos, mindazon segítői munkát végzők, empaták számára is, akiknek kihívást okoz az éteri higiénia, ily módon saját energetikai mezejük tisztán tartása és védelme.

De mindenki más számára is csodálatos védelmet nyújt, akik a mindennapi életükben szeretnék magukat távol tartani környezetük lehúzó energiáitól, gondolatmintáitól, hogy egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élhessenek, és valóban a saját gondolataikkal teremthessék valóságukat.

Miben segít?

Az elmúlt pár év során megsokszorozódott a pánikrohamokkal küzdő emberek száma. A negatív gondolatok csak úgy zakatolnak az emberek elméjében, és hirtelen a “pánikroham” kifejezés, mindenhol elterjedt a világban. 

A Violet Shield Protokoll nem csak a pánikroham kezelésében, de az éveken át cipelt traumák oldásában, a kellemetlen energiákkal szembeni védelemben ugyanúgy segítségünkre lehet, mint azon vírusok és baktériumok elpusztításában, melyek energiamezőnkben találhatóak. Az Ibolya Védelmi Pajzs éteri és a pszichikai szinten fejti ki a hatását.

Vegyünk egy példát. Benne voltál egy rossz kapcsolatban, ami csúnyán végződött és ennek a kapcsolatnak az összes olyan emlékét cipeled magaddal, amiket még nem dolgoztál fel. Ezek az emlékek egyre sűrűbben törnek fel benned és újra, meg újra elöntenek. Mivel nem kezdesz velük semmit, egyre csak jönnek fel. Aki ilyesmit él meg, az pontosan tudja, hogy miről beszélek.

Ez az, ami traumatizálja az embereket. A saját belső poklukban tengődnek, a saját elméjük börtönében, és nem tudják, mihez kezdhetnének ezekkel a tünetekkel.

A kezelés során, Violet Shielddel – Ibolya Védelmi Pajzzsal a teljes auramezőt végig pásztázzuk és csakráról csakrára haladva, alaposan megtisztítjuk, az erre kidolgozott protokoll és technika alkalmazásával.

vs-01

A kezelések során:

Az eszköz elvágja a közted és a gondolatok, valamint a konfliktusban érintett másik egyén közötti kötelékeket. Levágja az összes negatív kötődést és gondolatmintát, amely az energiamezőnkben tartózkodik. 

A probléma ugyanis, hogy a felbukkanó érzelmeink gyengítik azt az adott csakrát, ahonnan ez az érzelem származik, vagy amelyhez kapcsolódik, emiatt pedig az aura nagyon gyengévé válik azon a területen, rés keletkezik rajta. Ezeket hívjuk repedéseknek. 

Ha csalódás, bánat, düh, harag, félelem, vagy bármilyen újraéledő érzelem folytatólagosan feltör benned, az az aurameződre is negatív hatással lesz. Mindezt a sok negatív érzelmet kiszivárogtatod az univerzumba, amelyhez más jellegű negatív energiák kapcsolódhatnak. 

Tehát a cél, hogy megállítsuk ezt a folyamatot, mivel ez egy olyan csatorna, amely folyamatosan és végeláthatatlanul folyat. És ezt mi nem akarjuk!

Milyen eredményre számíthatsz?

A Violet Shielddel – Ibolya Védelmi pajzzsal elvágjuk ezeket a nem kívánatos kötelékeket, érzelmeket, gondolatokat, védelemmel látjuk el és újra feltöltjük az aura sérült részeit. A tökéletes hatás érdekében, a kezelés során, végül újra harmonizáljuk és aktiváljuk a csakrákat, egyensúlyba hozva ezzel őket, hogy ismét a számukra megfelelő rezgésen, eredeti frekvencián tudjanak működni.

A Violet Shield – Ibolya Védelmi Pajzs kezelés, már egy alkalom után is fantasztikus eredményeket hozhat, az eddigi tapasztalatok igazán figyelemre méltóak. 

A vendégek csodálatosan érzik tőle magukat. Különösen ajánlott az érzékeny emberek, az empaták, a gyógyítók számára, vagy mindazoknak, akik meditációval vagy energetikai munkával foglalkoznak. 

Számukra nagyon nagy kihívásokkal teli időszak lehet ez a mostani. Ők azok, akik most kifejezetten próbára lettek és lesznek még téve a világban kialakuló helyzetek miatt, mivel kifinomultabban érzékelik azt is ami a kollektívben zajlik. De pontosan a kollektívben zajló folyamatok, és a minket érő rengeteg negatív hatás miatt, tulajdonképpen mindannyiunknak szüksége lenne rá, mint egy energetikai zuhanyra, biztosítva lényünk számára az éteri higiéniát.

Árak

Kezelés időtartama: 60-90 perc

Ára: 15.000 Ft 

5+1 alkalmas bérlet: 75.000 Ft